avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Incasarea pe nedrept a subventiei din ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Incasarea pe nedrept a subventiei din agricultura.(APIA)

O familie ,cu noua copii .
Parintii decedeaza. Se face succesiunea. Actele de avere ale parintilor sunt luate de catre unul dintre fii,care se prezinta cu ele la Primarie si apoi la Apia,acum cinci ani. Se prezinta a fi singurul mostenitor si....de atunci incaseaza SINGUR SUBVENTIA.
Terenul este ingrijit de toti mostenitorii si este folosit,prin intelegere,ca pasune si faneata,de catre un satean,pentru animalele sale.
De cinci ani fiul cel lacom incaseaza subventia si refuza sa o imparta frateste celor in drept,asa cum s-a stabilit la succesiune.
Va intre:
Unde ma adresez pentru a intra in posesia unui duplicat al sentintei de la succesiune si cum sa rezolvam pentru a face dreptate , in aceasta problema ??
O seara fericita !
Cu respect , Petrica Leah
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:33, 31 Mai 2012
Spuneati ca s-a facut succesiunea, deci aveti certificat de mostenitor in care se vede clar fiecare cat mosteneste. La apia trebuia sa se prezinte cu acel certificat. Sau decesul a survenit dupa ce a depus titularul actului de proprietate actele la apia si de aceea apare o singura persoana? Puteti merge la cei de la apia si sa le explicati situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune imobil construit de unul dintre succesibili Vlad2013 Vlad2013 Daca unul dintre cei trei fii dovedeste , doar cu martori , ca,in urma cu 27 de ani a construit casa in care au locuit parintii - acum,decedati - , dar pe ... (vezi toată discuția)
Mosteniri Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata, Va consult in legatura cu o situatie,dupa decesul cumnatei mele (in anul 2009) ,care NU AVEA COPII : Sotul este in viata. Decedata ... (vezi toată discuția)
Mosteniri Vlad2013 Vlad2013 Buna seara , Astazi ar fi trebuit sa dezbatem , cei trei frati, mostenirea ramasa in urma decesului parintilor . EU , unul dintre cei trei mostenitori, am ... (vezi toată discuția)