avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decadere din drepturile parintesti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decadere din drepturile parintesti

Buna ziua.
As dori sa-mi spuneti ce procedeu trebuie urmat pentru decaderea din drepturile parintesti?Mentionez ca am fost casatorita cu un cetatean nigerian.In urma casatoriei au rezultat 2 fetite gemene,iar tatal este total dezinteresat de copii.Pentru a evita orice probleme pe viitor,as dori sa-l decad din drepturi.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 09:59, 31 Mai 2012
nu se poate obtine decaderea asa usor...motive ar fi sa fi incercat sa le omoare sau sa fi incercat relatii intime cu ele...sunt cazuri foarte grave ca sa puteti obtine aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie judith36 judith36 Buna ziua. As avea si eu o intrebare.Am fost casatorita cu un cetatean nigerian de care am divortat in 2010.In urma casatoriei,au rezultat doua fetite ... (vezi toată discuția)
Adoptie minor numai ca mama Celicia Celicia BUNA ZIUA, Sunt casatorita si totul meu are o fetita din prima casatorie. Tutela este a tatalui, mama platind doar pensia alimentara.Deoarece mama ei nu are ... (vezi toată discuția)
Caderi din drepturi VILCU MARIA CRISTINA VILCU MARIA CRISTINA Buna ziua. Ma numesc Vilcu Maria si acum 5ani am avut o relatie nelegitima timp de 3 ani din care a rezultat o fetita. Fostul meu concubin nea parasit acum ... (vezi toată discuția)