avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA

Buna dimineata.Am si eu o problema si nu stiu ce este de facut.Va relatez mai jos taota situatia: in anul 2008 am facut un imprumut de 5000euro la banca si am platit pana in 2010.Am ramas fara serviciu si nu am avut de unde sa mai platesc.Ieri am primit o instiintare de plata in valoare de 2564.21 euro,de la firma SC SA societate specializata in recuperarea de creante fiind imputernicita de banca,suma ce trebuie achitata in termen de 3 zile.Daca nu achit se recurge la executarea silita a bunurilor mobile,imobile,proprirea tuturor veniturilor prezente si viitoare,indiferent daca sunt gajate sau nu.Eu stau cu chirie si nu am nimic pe numele meu.Sunt angajat pe perioada determinata pana la sfarsitul anului pe un salariu de 800 ron.Ce poate sa imi faca? Va multumesc. Astept un raspuns urgent.

[editat numele sc si a bancii]
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: lucianrosca , utilizator 09:56, 31 Mai 2012
poprirea veniturilor din salarii (se va retine 1/3 din salariu)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- forme executare alexa1305 alexa1305 Am si eu o mare problema.Am o poprire pe 30% din salariu de la una din bancile la care sunt restanta.Acum am primit un \\"avertisment privind declansarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita agromav agromav Buna seara, Imprumut bancar cu ipoteca(mobile si imobile),iar persoana respectiva nu mai are nimic pe numele sau,a eliberat 2 bilete la ordin unei societati, ... (vezi toată discuția)
Rate la banca kytynusi kytynusi O data cu desfintarea celor 67 de spitale din Romania......am ramas ..somer, Primesc 492 lei ajutor de somaj. ratele mele insumate ajung cam la 800 lei.Pt ca ... (vezi toată discuția)