avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare din apartament ocupat abuziv
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare din apartament ocupat abuziv

Am urmatoarea problema. Am inchiriat un apartament sotului unei familii, fiind despartit in fapt de sotie., contractul fiind incheiat numai sotului. In niste imprejurari cam neclare, sotia a avut acces la cheia de intrare in apartament, si in lipsa sotului a intrat, a schimbat incuietoarea iar acum ocupa apartamentul, fara acceptul prprietarului si in plus nu a achitat nici o chirie si este restanta la plata intretinerii timp de cateva luni. Ce modalitati legale, ce pasi trebuie facuti, pentru evacuarea acesteia din apartament si totodata de actionare in justitie pentru sanctionarea buzului. Am dori sfaturile necesare pentru a nu ne trezi in situatia „ hotului de pagubas”. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: GHIA , utilizator 21:24, 31 Mai 2012
Va multumesc, este important de stiut ca in acesata situatie politia nu are atributii. Cred ca o sa apelez la ceva martori, eventual filmata actiunea, pentru existenta unor dovezi, in prezenta chiriasului.
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2012
GHIA, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract vanzare-cumparere ContSters185281 ContSters185281 Mama mea a cumparat 1(unu) apartament dintr-un imobil tip vila cu etaj unde mai este un apartament cu chiriasi ai Primariei. Apartamentul mamei este cumparat ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriaº gheorghedragos gheorghedragos Bună ziua, Am achiziţionat recent o locuinţă. După întocmirea actului de vânzare-cumpărare, am aflat că în locuinţa respectivă se găseşte o ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vanzare-cumparere ContSters185281 ContSters185281 Mama mea a cumparat 1(unu) apartament dintr-un imobil tip vila cu etaj unde mai este un apartament cu chiriasi ai Primariei. Apartamentul mamei este cumparat ... (vezi toată discuția)