avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 200
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 200

Trebuia sa depun declaratia 200 in situatia in care in cursul anului 2011 am fost salariat pina in luna iulie iar apoi somer?
Cel mai recent răspuns: Daniel 67 , utilizator 09:16, 3 Iunie 2012
Aceasta declaratie 200 nu o depun cei care au avut venituri sub forma de salariu in cursul anului sau o anumita perioada din el. Deci nu trebuia s-o depuneti.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 220 trebuie depusa sau nu? sub_bass2002 sub_bass2002 Buna . Am o intreprindere individuala si nu stiu ca trebuie sa depun declaratia 220 pana la 31 ianuarie 20102 sau nu. Va rog ajutati (vezi toată discuția)
Declaratia 200 va rog ma poate ajuta cineva? vrm vrm Buna ziua! Am postat si ieri o intrebare dar nu am fost destul de explicita(defapt persoana care ma rugat sa postez intrebarea nu sa exprimat ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii 200/220 tome_ionica tome_ionica Am inteles de la persoane care au mers sa depuna declaratia 220 ca nu se primeste aceasta declaratie fara declaratia 200. Daca am PFA in sisteam real, depun ... (vezi toată discuția)