Buna ziua!
Am postat si ieri o intrebare dar nu am fost destul de explicita(defapt persoana care ma rugat sa postez intrebarea nu sa exprimat corect)
Deci:daca in anul 2010 nu figureaza ca angajat si nici nu are venituri trebuie sa completeze tot declaratia 200 sau alt ceva?Specific ca in anul 2011 este angajat si doreste sa faca un credit la banca iar banca i-a cerut defapt fisa fiscala,pe 2010.A doua intrebare este:fisa fiscala si declaratia 200 sunt acelasi lucru? Pun aceasta intrebare pt.ca daca nu figureaza ca angajat in anul 2010 am inteles ca nu apare cu fisa fiscala!!??Scuze dar nu prea inteleg..#-o
A treia intrebare:daca trebuie sa completeze declaratia 200
ce anume trebuie sa bifeze sau pur si simplu o da goala?:">
Si am inteles ca acea declaratie se elibereaza dupa 20 de zile!
Dansul are nevoie sa i se acorde acel credit urgent;nu se poate face ceva in acest sens?(probleme de sanatate copil).Adica sa dea o declaratie pe proprie raspundere celor de la banca (asta pana se elibereaza acea declaratie ...daca trebuie acea declaratie!!!!!!!! )
Va multumesc anticipat
Fisa fiscala cuprinde venitul si respectiv impozitul pe venit, similar anului calendaristic sau doar a acelor luni din an, cat timp a realizat venituri sub forma de salariu la un anumit angajator. Pe asta o depune angajatorul la finante pentru fiecare salariat numai daca a fost angajat cu carte de munca in acea perioada si i se da si angajatului un exemplar.
Declaratia 200 cuprinde veniturile din activitati independende, activitati liberale, cedarea folosintei bunurilor (inchirieri si arenda teren agricol) si mai sunt cateva mai rar intalnite. Pe asta o depune persoana fizica in cauza, care obtine unul din aceste venituri, sau cumulate, numai daca a avut asemenea venituri in cursul unui an calendaristic.
Declaratia 220
pfa2009
Buna ziua,
am si o intrebare legata de completarea formularului 220, sunt angajata cu contract de munca, si in acelasi timp din cand in cand colaborez cu o ... (vezi toată discuția)