avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de proprietari

Am onoare a va saluta,va rog sa-mi dati si mie o mana de ajutor,locuiesc in mogosoaia sos buc-targoviste nr 176 la bloc,avem asociatie de proprietari legal constituita pe blocul nostru, am dori sa stim ce pasi ar fi de facut pentru ca doua blocuri vecine care Nu au asociatie legal constituita sa se afilieze sau asocieze cu noi.
Mentionez ca toate trei blocurifigureaza la acelasi numar cadastral.
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2012
elga50, moderator
Cel mai recent răspuns: mariuspirvu , utilizator 00:06, 5 Iunie 2012
Aplicati disp art 7 si 8 din L nr 230/2007
Va multumesc frumos ,cu stima...
Va sfatuiesc sa nu va complicati.
Lasati fiecare bloc sa-si faca propria asociatie de proprietari.

O asociatie de proprietari se infiinteaza pentru a-si gestiona si administra proprietatea comuna.
Intre blocuri nu exista proprietate comuna, asa ca mai bine fiecare cu bucatica lui, cum si-o gospodareste, asa o are!
Va multumesc frumos pt raspuns,asa am gandit si noi cand am facut asociatia tocmai pentru acest motiv,anii au trecut si acum cele doua blocuri vecine au zis sa nu fie trei asociatii la acelasi numar cadastral si prim faptul ca fiecare bloc are 20 de apartamente,adica putin.
Ideea a fost ca prin aceasta afiliere ar fi mai scurt termenul de infintare,iar fiecare bloc sa aibe un comitet in aceasta asociatie. Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie de proprietaatri DanielGavra DanielGavra Buna ziua Am achizitionat un apartament intrun complex residential format din 4 blocuri acum trebuie sa infintam asociatia de proprietari dar am vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Infintare asociatie de locatari Neea_86 Neea_86 Buna ziua!As vrea daca se poate sa ma ajutati intr-o problema!As dori sa stiu care sunat etapele infintarii unei Asociati de Locatari;ce acte avem nevoie;de ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie proprietari danadom38 danadom38 Este posibil ca doua blocuri vecine,sau mai multe... (care fac parte dintr-un complex rezidential)sa se constituie intr- o singura asociatie de proprietari ? (vezi toată discuția)