avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... pasii care trebuie urmati pt carte funciara pt o ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

pasii care trebuie urmati pt carte funciara pt o constructie construita in 1992 fara autorizatie de construire

buna ziua ,
tata in 1992 undeva la tara a construit 2 camere de locuit pe un teren la care are titlu de proprietate fara sa aiba autorizare de construire .
La aceste 2 camere facute din paianta a obtinut contract de la renel,telefon fix , etc ...in 1999 a obtinut o autorizare de extindere si a mai construit 3 camere din chirpici.mentionez ca are titlu de proprietate din 1990 sau 1991 iar din 1992 locuieste acolo neintrerupt .
Cel mai recent răspuns: olgabejat , utilizator 14:34, 31 Mai 2012
Solicitaţi primăriei de la locul situării imobilului certificat constatator conform prevederilor art . 55, al.1 indice 1 din legea nr. 7/1996 rep. şi modif.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot uza de art 2 din legea 50/1991 pentru amenajarea unei camere in pod? MihaiBarbu MihaiBarbu Bună ziua, Doresc să amenajez o cameră în podul casei, cu o suprafaţă de nu mai mult de 20% din suprafaţa totală a casei. Ca să o acopăr se va ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de extindere garaj din lemn ionchilalau ionchilalau Buna seara.Va rog sa-mi raspundeti daca un garaj din lemn construit in 1990,fara autorizatie de constructie a fost prins in actul de vanzare-cumparare,este ... (vezi toată discuția)
Acte teren rataxen rataxen Buna seara. am si eu o problema daca ma puteti ajuta cu un sfat. parintii prietenului meu au decedat. in urma decesului au ramas o casa o magazie 650 mp cc ... (vezi toată discuția)