avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intabulare de catre creditori
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intabulare de catre creditori

in urma partajului am castigat apartamentul si am obligatia de a plati o sulta fata de fostu sot, totodata in extrasul cf sunt inscrisi 2 creditori care au inceput demersurile de executare silita. cine poate face intabularea apartamentului? cum pot bloca executarile lasand apartamentul in starea de indiviziune?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:25, 31 Mai 2012
Daca a fost demarata procedura de executare silita,daca detineti motive temeinice aveti posibilitatea sa formulati contestatie la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita florintimisoara florintimisoara Buna seara.Ma numesc Florin Roman si am urmatoarea problema.In anul 2006,am luat doua credite,unul de nevoi personale in lei de la Otp si unul ipotecar in ... (vezi toată discuția)
Executare silita sulta and_sar and_sar Prin hotarare definitiva si irevocabila in proces de partaj succesoral mi s-a acordat apartamentul care este ocupat de partea adversa si am fost obligat la ... (vezi toată discuția)
Ipoteca de rang 1 versus legea 230 / 2007 art 51 max36 max36 La mine in bloc a existat un proprietar de apartament care a avut un credit la banca ipotecat cu apartamentul in catre avea sediul firmei.Nu a mai platit si e ... (vezi toată discuția)