avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de mostenire

sotia mea a avut teren agricol de la soacra mea si aceasta a murit ,fratii soacrei mele au fost la notariat in 2005
si au facut succesiunea la succesiune soacra mea nu a fost pentru ca era bolnava
si au facut in lipsa ei .mentionez ca noi nu am stiut soacra mea nu era capabila sa mearga si probabil nici nu stiu daca a fost informata .cum pot sa aflu ce drepturi mai are sotia mea .este vorba de 1 ha de pamint
.multmesc
Cel mai recent răspuns: eusebiupanita , utilizator 13:22, 5 Iunie 2012
Despre a cui succesiune este vorba? A soacrei ? Sau a soţiei? Dacă este vorba despre succesiunea soacrei, aceasta nu trebuia să fie la notariat...fiind decedată:)
Dacă succesiunea era a soţiei, ce treabă aveau fraţii soacrei la notar....?
Deci aflaţi întâi pentru ce au fost fraţii soacrei la notariat, ce act au incheiat , fiindcă nu poate fi vorba despre succesiune.Succesiunea se deschide la decesul persoanei, apoi succesiunea se dezbate la notar, de către succesibili.
Ultima modificare: Vineri, 1 Iunie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
imi cer scuze da nu am explicat corect deci soacra mea inante de a murii trebuia sa faca succesiune cu fratii ei .dar ea fiind bolnava sau nu a fost anuntata fratii ei au facut in lipsa acesteia la notar un act unde sau prezentat fratii ei dintre careea nu sa prezentat.mentionez ca succesiunea a fost facuta la notar in 2005 .daca in cazul asta mai putem face ceva .
ptem sa mai facem ceva ? ca vezi doamne ca nu a vrut sa se prezinte ca a fost chemata .putem cere informatii undeva?mentionez ca ea era in 2005 bolnava
lmultumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu masa succesorala incompleta serrafima serrafima Povestea este asa: socrul meu a murit in 2003 (85 ani) iar soacra mea a murit in 2010 (87ani). Amandoi au avut 3 copii (2 baieti si 1 fata). Pana la moartea ... (vezi toată discuția)
Are sora mea drept la moștenirea soțului decedat? Giubega Giubega Sora mea a fost casatorită 31 ani .Soţul ei provenit dintr-o familie formată din 3 fraţi şi 2 părinţi. Tatăl şi cei 3 fii decedaţi. După urma ... (vezi toată discuția)
Probleme cu mostenirea anechitei anechitei in anul 2004 ,in urma decesului socrului meu , soacra a solicitat din partea noastra o imputernicire notariala pentru renuntarea la mostenire in favoarea ei ... (vezi toată discuția)