avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Sunt in divort cu sotia si nu ne-am prezentat la tribunal la data stabilita si acum s-a suspendat. Eu sunt in puscarie si nu am cum sa ajung acolo, ce trebuie sa fac eu ca sa repun pe rol procesul suspendat?

Va multumesc anticipat pentru raspuns.

D.
Buna ziua, o cerere de repunere pe rol a actiunii de catre reclamant. paratul nu este obligat sa se prezinte.
Dar sotia evita sa se duca sa repuna pe rol. Eu nu pot face nimic sa urgentez? Multumesc pentru raspuns.
Probabil ca cei de la ANP nu au avut cunostinta de faptul ca aveti un dosar civil pe rol. Faceti o cerere de repunere pe rol in care aratati ca sunteti detinut si indicati si unde pt a va putea cita si a va escorta garda la instanta la termenul de judecata pe care il vor fixa.
Puteti, va rog frumos sa imi schitati cererea de repunere pe rol? Multumesc anticipat.:D
Depinde daca ati facut si dv. cerere de divort in acelasi dosar, altfel faceti o noua cerere de divort ca nu o puteti dv. repune pe rol.
Sunteti inchis si ati stat cam o ora pe net? =D>

Alte discuții în legătură

Divort suspendat,repunere ivascudorudoru ivascudorudoru Sotia mea a inaintat actiune de divort,dar la a treia infatisare,de comun acord s-a cerut suspendarea.Intrebarea mea este urmatoarea: Eu pot deschide ... (vezi toată discuția)
Suspendare-perimare proces comercial Clara8 Clara8 Buna ziua, este vorba despre a actiune aflata pe rol la Tribunalul Bucuresti. Am facut o cerere bazata pe imbogatirea fara just temei. Cererea a fost respinsa ... (vezi toată discuția)
Proces civil blonda de la drept blonda de la drept Buna ziua as avea si eu nevoie de un sfat daca ma puteti ,va rog,ajuta. Acum 2 luni am deschis un proces impotriva IPJ avand ca obiect anularea unui proces ... (vezi toată discuția)