avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna ziua. In aprilie 2010 am achizitionat un auto nou , de la dealer. In vederea inmatricularii am achitat o taxa, piperata ( 4000 ron ) - de inmatriculare , poluare sau cum i-o mai fi spunand. Am inteles ca aceasta taxa s-a redus cu 25 % si ca poti sa-ti recuperezi acesti 25% , daca i-ai platit anterior. Puteti sa-mi spuneti cum anume ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: jeanpierre , utilizator 14:22, 6 Iunie 2012
Trebuie sa va adresati la AFP local ,unde a-ti platit taxa.Acolo faceti o cerere si depuneti copii dupa actele masinii .Trebuie sa aveti la dvs originalele:carte +certificat.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina gviorica gviorica Buna ziua. Am o problema legata de o masina achizitionata recent . Masina este adusa din America si inmatriculata in 2011 in Baia Mare. Proprietarul masinii a ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare beatedy beatedy Buna ziua, As dori sa stiu daca si eu pot sa imi recuperez taxa de poluare? Intreb, deoarece eu am platit taxa de poluare in anul 2010 cand am achizitionat ... (vezi toată discuția)
Taxa auto de prima inmatriculare,este legal perceputa sau nu ? GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua, taxa auto de prima inmatriculare are temei legal sau nu? cunosc un avocat care se ocupa printre altele cu actiuni in instanta ,pentru clienti ... (vezi toată discuția)