avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare masina

Buna ziua. Am o problema legata de o masina achizitionata recent . Masina este adusa din America si inmatriculata in 2011 in Baia Mare. Proprietarul masinii a dat Statul in judecata ca sa nu plateasca taxa de prima inmatriculare si a castigat procesul. Astazi am fost in Pipera (serviciul de inmatriculari Auto) sa inmatriculam masina , ne-au trimis la ANAF sector 1 sa scoatem o adeverinta prin care atesta restituirea/nerestituirea taxei de poluare pentru autovehicul. Am depus o cerere si trebuie sa asteptam o saptamana. Intrebarea mea e urmatoarea: daca primul proprietar nu a platit taxa, dar a castigat procesul , noi trebuie sa mai platim, care pasii urmatori pentru a inmatricula masina pe numele meu? Multumesc anticipat! O zi buna!
Cel mai recent răspuns: cosmintt26 , utilizator 18:00, 13 Februarie 2013
Din pacate va trebui sa platiti dvs taxa.
Sper sa nu fie una foarte mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto: dovada de la anaf privind taxa de poluare la al patrulea proprietar? LNE LNE Buna ziua, Astazi mi-a fost refuzata cererea de inmatriculare auto deoarece nu am adus adeverinta de la ANAF ca taxa a fost platita de primul proprietar si ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez taxa de poluare in urma unui accident cu dauna totala? StoicaGeorge StoicaGeorge Buna ziua. Rog pe cineva care a fost sau este in situatie ca si mine ca sa ma ajute cu un sfat cat mai rapid. Sunt proprietarul unui autoturism care in urma ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto darian2006 darian2006 Buna ziua! Daca doresc sa cumpar un fiat brava din 1997,benzina,1370 cm cubi si 55 cp,inmatriculat in romania,in 03.01.2012,am de platit taxa de poluare si ... (vezi toată discuția)