avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Atributii infirmiera
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Atributii infirmiera

Daca in institutie sanitara avem angajata infirmiera si din cauza negasirii unui asistent medical dietetician aceasta infirmiera angajata pe sectie i se poate da atributii sa faca munca din bloc alimentar(foi de masa si altele) conform carui articol din Codul Muncii.
Am rugamintea sa ma informati daca totul este legal.
Aceasta infirmiera a terminat scoala de asistenti dar datorita blocarilor posturilor nu putem angaja.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:56, 1 Iunie 2012
ce scrie in fisa postului??? verificati FISA POSTULUI
Mesaj reeditat
@ iubisbb

Data post: Vineri, 1 Iunie 2012, 11:54
Forum Dreptul muncii - contract de munca, demisie, salariu si altele
Subiect Urgent

Referitor la intrebarea cu infirmiera va pot spune ca ea in unitate a fost angajata ca infirmiera pe sectie si vor sa-i dea atributii de bloc alimentar (foi de masa si altele)
Este legal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp putem lucra pe un post sub studii? dyacos_13 dyacos_13 lucrez de 10 ani intr-un spital,angajata ca infirmiera (cu diploma).Intre timp am facut postlicealul sanitar,iar de anul trecut din august am diploma de ... (vezi toată discuția)
Nedreptati in sanatate mariapopa1975 mariapopa1975 Buna ziua.Lucrez in spital ca ingrijitoare,am facut cursuri de perfectionare infirmiera(am platit din buzunarul meu acest curs)am vechime in munca de 13 ... (vezi toată discuția)
Brancardier sau infirmier? sugaflorin sugaflorin buna seara lucrez pe o sectie clinica de spital ca brancardier. Asistenta sefa doreste ca pe tura de noapte sa indeplinesc atributii de infirmier pe aceasta ... (vezi toată discuția)