avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... brancardier sau infirmier?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

brancardier sau infirmier?

buna seara lucrez pe o sectie clinica de spital ca brancardier. Asistenta sefa doreste ca pe tura de noapte sa indeplinesc atributii de infirmier pe aceasta sectie. Va rog ajutati-ma cum este legal daca eu nu doresc acest lucru neprecizat in fisa postului? Mentionez ca renumeratia de infirmier este diferita de ceea de brancardier? Asistenta sefa ma poate obliga sa fac acest lucru?
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2015
sugaflorin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 1 Aprilie 2015
Fara a va modifica atributiile fisei postului in acest sens, nu se poate decat prin emiterea unei decizii de delegare de atributii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neglijenta in serviciu- sistemul sanitar clau_dia_t clau_dia_t Bună seara! Sunt asistent medical intr-un Spital Județean de Urgență. Ieri, la serviciu, a fost indicat unui pacient internat de mai mult timp un ... (vezi toată discuția)
Pot refuza sarcina atribuita de sefii mei ierarhici atata timp ... luminita25 luminita25 Pot refuza sarcina atribuita de sefii mei ierarhici atata timp cat sarcina ceruta de catre ei se regaseste in fisa postului si este remunerata la colegii mei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa ma ajutati cu un raspuns, deoarece nu stiu ... mscris mscris Buna ziua! Doresc sa ma ajutati cu un raspuns, deoarece nu stiu cum sa gestionez aceasta situatie. Lucrez ca asistent medical intr-un spital, unde fiind ... (vezi toată discuția)