avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs aflat pe rolul Curtii de Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs aflat pe rolul Curtii de Apel

Buna ziua.
Din pacate am ajuns cu cazul meu de partaj bunuri comune la Curtea de Apel Bucuresti und eam luat o prima amanare pana la toamna deoarece avocata partii adverse a cerut pentru inscrisuri pe care le-am depus eu fiind foarte multe si pentru completarea motivelor de recurs depuse mai tarziu dar cu 8 zile inainte de termen.
Mentionez ca motivele de recurs le-am depus in termenul legal si am ami depus mai tarziu o completare insemnand incadrearea in drept deoarce avocata mea a fost plecata dar m-a asigurat ca o completare poate fi depusa pana la termen neatragand nici o sanctiune.
Nu am prea multe cunostinte juridice am mai consultat si pe internet diferite articole de lege, nulitatea insemnand cu totul altceva numai ca avocata partii adverse a tinut sa "comenteze" ca doreste sa invoce nulitatea .
Instanta nu poate sa ia in calcul ce am depus eu in termen ?daca s-a mai depus si o completare?
Mentionez ca acea completare nu are nimic in plus privind motivele de recurs depuse de mine este doar incadrata in drept pe aceleasi motive de recurs.
Cel mai recent răspuns: raluca32 , utilizator 11:52, 1 Iunie 2012
Nu este motiv de nulitate doar precizarea incadrarii in drept.
In primele motive , cele depuse in termen, am scris si eu articolul si alineate care intrunesc motive de modificare in integralitate sau casare si am cerut retinerea cauzei pentru judecare aici deoarece nu mai vreau sa ma judec in acel tribunal nici batuta nici platita deoarece nu mai am incredere.
Mi-au nenorocit viata si cauza castigata la fond de mine sentinta de la fond a fost data cu drept de recurs deoarece masa partajabila ca valoare reise din expertiza ca valoreaza 700 milioane lei vechi si a fost data cu drept de recurs dar cand paratul a formulat recurs calea s-a recalificat ca apel deoarece domnii judecatori au considerat ca masa partajabila valoareaza 1 miliard pe motivul unui credit contractat de parat la banca , credit care in amblele instante nu a fost dovedit cu absolut nimic nici macar cu un contract de credit a venit cu o simpla factura d ela recuperatori, iar instanta de fond nu i l-a luat in calcul deoarece i-a cerut probe de destinatie .a creditului. Atat al fond cat si in apel nu a dovedit nimic si totusi in apel ma trezesc cu tot creditul cu dobanzi cu tot in masa partajabila fara ca eu nici macar un moment sa fiu parte contractanta ceva la acest credit sau macar sa vad contractul nici macar judecatorii nu au vazut dar l-au introdus in masa partajabila. Plus de asta au luat ca proba o chitanta de mana sub semnatura privata in care se pretindea un anumit schimb de imobile , schimb care nu a existat si eu am dovedit ca actul respectiv este fals dar degeaba au contrazis actul de vanzare cumparare fiind unicul act autentic cu o chitanta falsa sub motivarea citez: " exista prezumtia relativa ca in actul de vanzare cumparare sunt numai declaratiile vanzatoarelor" care declara:" declaram ca am primit suma in integralitate.

Nu mi-am imaginat nici in cele mai negre cosmaruri ca intr-un stat unde se pretinde ca exista justitie sa se ajunga ca intr-o decizie de Tribunal sa se contrazica un act autentic incheiat d enotariat de vanzare cumparare cantarind, din punctul lor de vedere, mai mult o chitanta falsa sub semnatura privata impotriva careia am inaintat plangere la ORGANUL COMPETENT PENTRU SOLUTIONARE SI AM ATRAS ATENTIA INSTANTEI DE LA TRIBUNAL . Mia precizezs faptul ca paratul, in ambele instante a dovedit ca a muncit 3 luni in cei 10 ani de casatorie.
Unde ne aflam oameni buni? in jungla?
Daca ati mai auzit asemenea cazuri(probabil mai sunt dar nu stiu eu)
Orice sfat imi este de folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune - cerere de stramutare, executare vremelnica ralucamaria36 ralucamaria36 Am avut un proces de partaj bunuri comune la o Judecatorie , in partajare au intrat 2 imobile . Pe scurt , instanta mi-a dat castig de cauza acordandu-mi 90 la ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune. caz complicat raluca32 raluca32 Revin cu cazul meu de partaj bunuri comune, supun atentiei avocatilor si juristilor un caz care s-a complicat in urma undei decizii gresite. In anul 2010 cer ... (vezi toată discuția)
Decizie tribunal-partaj bunuri comune raluca32 raluca32 Am mai prezentat aici intrebari legate de procesul meu de partaj bunuri comune proces castigat la fond de mine pe probe concludente si drepte, proces care a ... (vezi toată discuția)