avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Copii care se nasc si exista nu au drept de joaca!!!
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Copii care se nasc si exista nu au drept de joaca!!!


Data post: Vineri, 1 Iunie 2012, 09:50 -
Subiect: Copii care se nasc si exista nu au drept de joaca!!!
Buna dimineata, din experienta dvs., am nevoie de ajutor, de indrumari si de sfaturi.
In cartierul in care locuiesc sunt in jur de 40 de copii a 4 blocuri , este cei drept un loc de joca amplasat langa doua ghene de gunoi dar eu as vrea din cauza faptului ca acestea 40 sunt mai mici sa fac o lista cu semnaturi si cu nr copil si sa solicit aprobarea un-i alt loc de joaca langa o alta ghena de gunoi pt ca alt loc nu mai exista langa blocuri din cauza constructiilor de case sau blocuri si de gardinile private a celor de varsta inaintata..... dar aproape de blocurile lor(a copiilor) langa ghena de gunoi exista /in spate o intindere mai mare .
Acesti copiii nu au unde se juca din cauza faptului ca varsta a 3 ( imi cer scuze dar si ei au fost copii) ii izgonesc, tipa si nu dau voie sa se joace in fata blocului pentru ca sunt deranjati, era un loc frumos si propus pt loc de joaca dar din cauza persoanelor de varsta a 3 s-a renuntat si s-a facut parcare/ doar pe 10.06 este ceva si era normal sa fie asa , nu?????, este ok dar......., copii sincer nu au dreptul la nimic, cartier plin de caini, loc de joaca varza, in fata blocului toata lumea este stapan.
Ce sfat imi dati si cum ma puteti ajuta.
Multumesc.


Cel mai recent răspuns: incepator c.j , utilizator 22:42, 3 Iunie 2012
Intocmiti o sesizare scrisa in care detaliati problema, atasati tabelul cu numele si semnaturile parintilor care locuiesc in zona si solicita acel lucru si depuneti materialul la registratura primariei pentru ca pentru aceasta problema doar ei sunt in masura sa gaseasca o solutie.
va multumesc, frumos pentru ca mi-ati raspuns, sincer credeam ca nu ma va baga nimeni in seama dupa cum am vazut raspunsurile si faptul ca mi s-a sters mesajul de catre unii domni.
multumesc frumos asa voi face. Asta gandeam si eu dar aveam nevoie de o incurajare pe care am promit-o.
O seara frumoasa si numai bine.
Ultima modificare: Duminică, 3 Iunie 2012
incepator c.j, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce demersuri trebuie facute pentru amenajarea unui loc de joaca? incepator c.j incepator c.j Buna dimineata, din experienta dvs., am nevoie de ajutor, de indrumari si de sfaturi. In cartierul in care locuiesc sunt in jur de 40 de copii a 4 blocuri , ... (vezi toată discuția)
Tomberoane gunoi la intrarea in bloc pitiromania pitiromania Buna ziua, In Bucuresti, sectorul 6, Str Valea Rosie nr 4, bloc 61, a existat dintotdeauna o ghena cu 8 tomberoane ingradita la capatul blocului. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori si eu sa adresez o intrebare. de curand, mi ... Geograf.008 Geograf.008 Buna ziua! As dori si eu sa adresez o intrebare. De curand, mi s-a intamplat ca o vecina sa imi atraga atentia cu privire la faptul ca mi-am plimbat cainele pe ... (vezi toată discuția)