costiboncu a scris:
Buna ziua
din pacate si eu m-am confruntat cu probleme similare in blocul unde stau.
Calea cea mai scurta ar fi sa o reparati pe cheltuiala dvs. iar apoi sa va obtineti banii de la asociatie - eventual printr-un proces daca va fi cazul.
Eu asa am rezolvat !
av. Costi Boncu
....daca ne-ati da mai multe explicatii despre o asemenea cale de rezolvare,am lamuri mai bine subiectul,si vi-am fi recunoscatori...cu aceeasi problema cu subsolul ma confrunt si eu in ultima vreme si tind sa cred ca in blocul in care locuiesc,nu convietuiesc cu oameni ci cu animale,atata nepasare nu am vazut in viata mea,chiar de-ar fi se cadă cladirea,nimeni nu mișcă un deget
...la concluzia ca doar suportand reparatiile din buzunarul propriu as putea rezolva problema,am ajuns si eu,dar cum pot recupera apoi banii,ptr ca nu este corect sa suport niste cheltuieli numai eu ptr un ”bun comun”,si nu mi-ar parea rau sa platesc din buzunarul propriu daca vecinii mei ar fi fost oameni care sa nu aiba bani sa traiasca de pe o zi pe alta,dar indiferenta dumnealor este revoltatoare....???
banuiesc ca ptr recuperarea baniilor se apeleaza la instanta cu o actiune in pretentii,gresesc???..ne puteti da si cateva texte de lege in baza carora se poate intemeia o actiune in instanta,si care ar putea obliga locatarii/proprietarii asociatiei la restiutirea sumei ???...va multumesc anticipat!!!