avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina ridicata fara aviz dintr-o parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina ridicata fara aviz dintr-o parcare

Buna ziua mi s-a ridacat masina dintr-o paracare din fata blocului fara a primi nici un aviz si fara ca masina sa impedice desfasurarea traficului....Motivul zic ei este pt ca au primit o reclamatie de la un vecin ca masina este parasita....ce este drept masina nu am mai mutato din parcare de 2 ani....insa nu am primit nici o instintare de la ei ca ar trebui sa o mut.....mi se pare un abuz....ce pot sa fac ???HELP....multumesc frumos !!!
Cel mai recent răspuns: strainu_l , utilizator 18:40, 10 Iunie 2012
Va adresati serviciului specializat din primarie si solicitati sa vi se comunice temeiul legal in baza caruia a fost dispusa masura ridicarii autovehicolului
Autovehiculul detinea montate placutele de inmatriculare?
Da detinea placute de inmatriculare !!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare masini abandonate forevertoday forevertoday Buna ziua, Astazi m-am trezit cu o somatie lipita pe geamul uneia dintre masinile mele care este parcata in parcarea blocului. In somatie (face referire la HG ... (vezi toată discuția)
Certificat de inmatriculare retinut micu_ionica@yahoo.com micu_ionica@yahoo.com Doresc sa aflu daca agentul de circulatie avea dreptul sa-mi retina certificatul de inmatriculare in baza OUG 195/2002e art.99 alin.1 pct.18 sau numai ... (vezi toată discuția)
Acuzat ca as fi parasit asa-zisul loc al accidentului nistorica nistorica Buna ziua, Am nevoie de un sfat avizat! Acum cateva zile in timp ce ma deplasam in trafic, pe partea dreapta in directia de mers, pe un drum troienit de ... (vezi toată discuția)