avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere abandon de familie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere abandon de familie

am formulat (in apr.2012), plangere penala pt.neindeplinirea cu rea-credinta a obligatiei de intretinere fata de minor, din apr.2011 de la data parasirii domiciliului conjugal;
(din oct.2011) avem pe rol un proces de divort;
Va rog sa-mi dati sfaturi cu privire la plangerea mea, deoarece este o situatie nemaiintalnita: nu am inca sentinta de divort def. si irev./ dar tatal refuza sa-si achite indatoririle parintesti, pe care le are permanent/ cu sau fara sotie
Cel mai recent răspuns: aiai , utilizator 14:14, 1 Iunie 2012
intr-adevar este o situatie dificila pana la obtinerea hotararii judecatoresti
Bun, dar si cand va fi sentinta, va fi doar de la data respectiva incolo.(sau de la data introducerii actiunii)
Eu am sesizat faptele de pana acum.
Copilul nu il ai tot timpul, (deci si obligatii), numai din cand in cand?
Numai dupa pronuntarea divortului poti sa iti amintesti - obligatoriu- de copil??
Pana atunci e facultativ, adica daca vrei/ai chef ???
of, barbatii...

Editat de moderator simonette12- am rugamintea sa nu mai citati in intregime mesajul anterior cata vreme raspundeti in continuarea acestuia si va aflati pe aceeasi pagina de postare ( pct.2.6 din Regulament).
Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Vineri, 1 Iunie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate formula o plangere penala impotriva amantei sotului meu? elisabeta_46 elisabeta_46 se poate face plangere impotriv amantei pt destramarea familiei si ce implica asta si unde se face (vezi toată discuția)
Copil in suferinta baubau12345 baubau12345 Buna ziua! Am o problema la care nu gasesc nici o rezolvare. Actualul meu prieten a mai fost casatorit, avand o fetita din acea casatorie. In prezent ... (vezi toată discuția)
Autoritatea parinteasca exercitata in comun cum se poate desfasura? JulieC JulieC Buna ziua, sunt o mama care se lupta cu efectele unor decizii judecatoresti. Locuiesc cu fetita mea la 800 km distanta de fostul domiciliu conjugal. Domiciliul ... (vezi toată discuția)