avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitii ONG
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitii ONG

Ce avantaje fiscale pot avea daca fac achizitii de la un ONG si nu de la o unitate protejata? Multumesc
Cel mai recent răspuns: abiel , utilizator 23:08, 29 Iunie 2012
1. De la UPA (unitati protejate autorizate) cumperi daca ai peste 50 de angajati si nu vrei sa platesti la stat fondul de handicap. (aprox 700 de lei pt 50 de angajati)
2. De la un ONG din cate stiu eu nu ai nici un beneficiu (al beneficiu decat produsul/serviciul cumparat)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva unitate protejata sara ana sara ana buna, detin o firma de aproximativ 9 ani si, din lipsa de informatie, nu am stiut ca pot sa o transform intr-o unitate protejata, eu fiind o persoana cu ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu firma-unitate protejata Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. O societate cu aproximativ 100 de angajati, din cauza specificului muncii nu poate angaja persoane cu handicap, insa doreste sa colaboreze cu o ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea contabila a cheltuelilor cu unitatile protejate autorizate din fondul de handicap topmasaj topmasaj Buna ziua! Legea 448/2006 republicata, la art 78 prevede ca: (2) Autorităţile şi instituţiile publice, persoanele juridice, publice sau private, care au ... (vezi toată discuția)