avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... timpul de munca-in asentimentul codului muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

timpul de munca-in asentimentul codului muncii

Potrivit art.115 din codul muncii:"pentru anumite sectoare de activitate,unitati sau profesii se poate stabili prin negocieri colective sau individuale ori prin acte normative specifixe o durata mai mica sau mai mare de 8 ore.
In cazul unei institutii de spectacole si concerte se poate negocia timp de lucru normat prin sedinte(ex.256 de sedinte pe stagiune din care cel putin "x" nr. de repetitii,cel putin "y" nr. de spectacole sau concerte),fara sa se precizeze cu exactitate orele de munca.Timpul de lucru variaza de la caz la caz in acest gen de munca,precum nici durata spectacolelor nu e "batuta in cuie".
Cel mai recent răspuns: Hobitzi , utilizator 09:56, 3 Iunie 2012
Da intr-adevar destule variante pentru a "croi" imbracamintea pentru oricare.:)Va multumesc de raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore/zi alinazaz alinazaz va rog frumos sa imi spuneti cate ore pe zi are voie sa lucreze un salariat? va multumesc (vezi toată discuția)
Program inegal de munca furtunaoana furtunaoana Buna ziua,as vrea sa stiu daca este legal un program pentru care in contractul de munca este prevazut\"repartizarea inegala a timpului de lucru\"de tipul:luni ... (vezi toată discuția)
Program de lucru hotel restaurant sim_ivasciuc sim_ivasciuc Am o mare problema cu pontajul personalului din locatie si as aprecia foarte mult sugestiile dvs. Momentan dispunem de: - 3 ospatri - 4 bucatari - 3 ... (vezi toată discuția)