avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pasaport emis Timis, CI emisa Dolj
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pasaport emis Timis, CI emisa Dolj

Buna ziua,

Ajutati-ma si pe mine va rog cu o mica lamurire. Eu am pasaport valabil, din 2007 cu data de expirare 2017, emis in judetul Timis. Intre timp am cumparat un apartament in Dolj si mi-am facut buletin acolo. In cazul acesta, cu pasaport pe Timis si carte de identitate de Dolj trebuie sa imi schimb pasaportul sau il pot folosi in continuare? As dori sa merg in Turcia si nu vreau sa am probleme:)

Multumesc mult,
Ultima modificare: Vineri, 1 Iunie 2012
Cat Black, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 21:31, 1 Iunie 2012
Nu trebuie schimbat, mergeti linistit/a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie in strainatate cu pasaportul avut inainte de casatorie alesssandra13 alesssandra13 Urgent!!!! Urmeaza sa plec din tara (in Turcia mai exact) si am vechiul pasaport cu numele anterior casatoriei (care este valabil pana in martie 2016). Ma ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie sibel sibel dupa obtinerea dublei cetatenii turca dupa casatorıe cu cetatean turc ce se va intampla cu pasaportul romanesc va maı fı nevoıe.cu ce ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu buletin anamaria224 anamaria224 buna tuturor. am si eu o nelamurire, sunt confuza, nu stiu ce sa fac. sunt in strainatate, ma voi intoarce in romania doar pentru cateva zile( 7zile- 6 zile de ... (vezi toată discuția)