avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare domiciliu buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare domiciliu buletin

buna tuturor. am si eu o nelamurire, sunt confuza, nu stiu ce sa fac. sunt in strainatate, ma voi intoarce in romania doar pentru cateva zile( 7zile- 6 zile de fapt ca a 7 oricum e pierduta), serviciul nu ma lasa sa stau mai mult. as dori sa-mi schimb buletinul( domiciliul dintr-un judet in altul) si daca se poate si sa-mi fac un pasaport temporar simplu. pot face o procura ceva sa-mi scoata pasaportul si in 4 zile sa-mi scoata si buletinul in regim de urgenta? daca nu sunt posibile amandoua care este posibil sa il fac in 4 zile? oricum am inteles ca pasaportul se face doar in judetul de domiciliu. pot sa folosesc certificatul de nastere? va rog ajutati-ma ca am 100 de intrebari si nu rea am raspuns la nici una.#-o
Cel mai recent răspuns: anamaria224 , utilizator 13:26, 6 Iunie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Regim de urgenta nu exista decat la pasapoarte, nu si la cartile de identitate.

Acum eliberarea pasaportului nu mai este conditionata de locul de domiciliu, puteti merge in judetul unde vreti sa va schimbati domiciliul. Pasaportul simplu se elibereaza in aceeasi zi. Platiti la CEC 222 lei (sunt 3 taxe, 100 + 100 + 22 lei) si mergeti cu chitantele si cartea de identitate la Serv. Pasapoarte.

Dupa aceea depuneti actele pentru CI la noul loc de domiciliu si faceti o procura speciala cuiva pentru ridicarea de la Evidenta.

Sper ca aveti CI in termen, altfel raspunsul nu e valabil.
multumesc pentru informatie. da, CI este in termenul de valabilitate. o zi buna va doresc
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iunie 2015
anamaria224, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport gigelas gigelas Buna ziua, Imi poate spune si mie cineva,ce acte se mai cer la eliberarea unui pasaport simplu (turistic) ? Care sunt taxele ce trebuiesc achitate si cam cat ... (vezi toată discuția)
Domiciliul sotilor pe cartea de identitate TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.in 2009 m-am casatorit in tara dar pt ca trebuia sa plecam in afara tarii ca altfel pierdeam serviciul si eu si sotul meu,nu am avut timp sa schimb ... (vezi toată discuția)
Pasaport copil 2 ani cristinaperes cristinaperes Buna ziua1 am si eu o intrebare referitoare la pasaportul pt copil. Am inteles ca este nevoie de CI ale ambilor parinti. Tatal copilului este plecat din tara ... (vezi toată discuția)