Iaca un subiect care la mine in oras este des dezbatut, Locuiesc intr-o zona linistita, in fata blocului meu este un parc mare , imens, dupa care incepe padurea....
In acest frumos parc, si-a amplast domn primar ( actual) un cort mare , din acela de evenimente mari de cateva sute de persoane, in care, zice domnia sa, sa faca tiganii nuntile alea ale lor de doua trei zile, si l-a amplasat acolo in ideea de a stopa aceste nunti printre blocuri in oras, care se lasau cu blocari de strazi, cu balamucuri de nedescris, smad. Ok, pana aici e bine! DAR, acest pparc este amplasat in fata unui cartier de cateva zeci de blocuri si sunt convins ca toti locatarii acestora participa involuntar la nuntile tiganesti, deoarece este o galagie de nedescris, toata noaptea, pana dimineata la ora cinci , si nu stiu daca stiti, astia fac nunta si marti , si miercuri, si joi, zile lucratoare adica, dupa care mergem la munca. Cu capul mare. Indignati peste masura. Cu ochii rosii. As vera sa stiu carui forum sa ma adresez si conform carei legi sa formulez plangerea. NU V-AS DORI SA TRAITI CE TRAIM NOI AICI! #-o
Cel mai recent răspuns:
ynocentta , utilizator
22:32, 1 Iunie 2012