avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cum se transforma o suspendare in mandat de executare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cum se transforma o suspendare in mandat de executare?

nici nu stiu cum sa incep ca sa ma fac cat mai bine inteleasa......sa zicem ca o persoana in anul 2005 a fost condamnat la 2 ani cu suspendare cu termen de incercare de 4 ani pt furt,persoana fiind minora....inainte cu 6 luni de a iesi din perioada de incercare este prins la volan fara permis si i sa da 9 luni cu executare in aceeasi perioada mai apare un alt proces din care se alege cu inca o condamnare de 1,6 ani,ultimele 2 pedepse se contopesc si raman in total 3,6 ani de executare. in cazul in care ar mai fi o alta fapta savarsita inaintea celei din 2005 si ar recunoaste o acum in timpul detentie,suspendarea de 2 ani se revoca si devine mandat,astfel incat toate cele 4 dosare sa se contopeasca sa ramane de executat ce-a mai mare pedeapsa?
Se poate aplica un spor de pedeapsa . NU se mai revoca cea de 2 ani cu suspendare fiind executata.
ce a de 2 ani nu a fost executata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contopire erikaandreea erikaandreea daca ai doua delicte si ai condamnare la primul delict de 4 ani si la al doilea de 1 an ,deci pedeapsa cumulata ar fi de 5 ani se poate face contopire de ... (vezi toată discuția)
Contopire si spor de pedeapsa puncuskaa puncuskaa am o pedeapsa de 3 ani cu suspendare sub supraveghere (5 pedepse contopite din care cea mai grea de 2 ani plus 1 an spor) si acum am fost condamnat la 1 an 6 ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendare in termenul de incercare? daniela_dany88 daniela_dany88 Sotul meu a condus fara permis si a fost prins, i s-a dat o pedeapsa de 10 luni cu suspendare. Acum cateva luni a condus iarasi fara permis si a fost prins. Ce ... (vezi toată discuția)