avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Detin o societate de distributie ce comercializeaza ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Detin o societate de distributie ce comercializeaza vinuri imbuteliate

Intrebarea mea ar fi : de ce documente am nevoie sa achzitionez vin vrac de la tarani ca ulterior sa pot oferi factura pe vinul vrac achizitionat ,
Mentionez ca vinul il pot achizitiona de la bunica mea , are in jur de 5 tone, i-ar trebui si ei anumite documente ?

Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 13:17, 2 Iunie 2012
Trebuie sa mergeti la Administratia Financiara, va trebuie o autorizatie speciala pentru asemnea tranzactii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari pfa ContSters250185 ContSters250185 Buna ziua, Am reusit sa infiintez un PFA si credeam ca am terminat cu alergatura. De curand am aflat insa, ca trebuie sa ma mai inregistrez undeva ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament - proprietar decedat vertigo vertigo Buna ziua, Am urmatoarea problema. Am un apartament care a apartinut bunicii si care a decedat. Vreau sa inchiriez apartamentul dar chiriasul are nevoie de ... (vezi toată discuția)
Firma webdesign neplatitoare tva, design achizitionat ndrcons ndrcons Buna seara! Am nevoie de ajutorul dvs. intr-o situatie pe care nu o pot deslusi momentan. Mi-am propus sa deschid o firma, srl, neplatitoare de TVA ... (vezi toată discuția)