buna ziua , eu sunt un elev de clasa 10-a care mi-am pierdut telefonul intro masina de taxi fapt care imi dau seama dupa 1 ora si dupa care sun cu disperare continu la telefon unde nu imi raspunde nimeni si dupa 10 minute se inchide telefonul , am solicitat ajutorul politiei si unul dintre acesti politisti mia spus ca ii nu se ocupa cu pierderea bonurilor , as vrea sa stiu daca mai am sansa de a mi recupera telefonul prin ajutorul politiei unde am depus o plangere . este vorba de un iphone 4 care se poate gasi prin gps cu anumite aparate .....multumesc
Ar fi fost bine să reţineţi şi firma de taximetrie cu care aţi călătorit, să îi sunaţi şi pe ei.
În mod normal, dacă taximetristul a găsit telefonul, şi nu alt client, ar fi trebuit sî îl ducă la poliţie. Nici clientul care l-ar fi găsit nu este exonerat de această obligaţie.
Indiferent cine a găsit telefonul şi ce a facut cu el, dacă va fi prins, va răspunde penal. Există infracţiunea numită ,,însuşirea bunului găsit,, , conform căreia, persoana care nu predă un bun pe care l-a găsit, în termen de 10 zile, poliţiei sau proprietarului, va răspunde pentru această infracţiune.
Dacă aţi depus plângere, să sperăm că se va rezolva ceva.
Violare de domiciliu
silviu55
buna seara ajutatima va rog .locuiesc cu fratele an aceiasi curte sotia la parasit de curand si intro seara a fost amenintat telefonic de un cumnat si a doua ... (vezi toată discuția)