avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violare de domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violare de domiciliu

buna seara ajutatima va rog .locuiesc cu fratele an aceiasi curte sotia la parasit de curand si intro seara a fost amenintat telefonic de un cumnat si a doua noapte i/a intrat cineva an casa noaptea peste el si fata cand sa trezit la gasit an bucatarie ancercand sa intre an camera individul simtindul a fugit nu a vazut cine e. pot face reclamatie sau nu politia a tipat la mine ca eu nu am vazut si de ce ma bag dar mie frica sunt si eu cu copilul meu singura :sorry::sorry:X-(ce sa fac ajutor un sfat
pot depune plangere la politie sau nu ca politia de la noi mia spus sa nu ma bag dar mie frica noaptea ca locuim an aceeasi curte sunt disperata
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2016
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Puteti depune plangere la politie sau parchet.
a fost si fratele meu dar la politie i sa spus ca de ce nu la prins sau macar trebuia sa se uite bine la el cine era ca ei nau ce sa faca
silviu55 a scris:

a fost si fratele meu dar la politie i sa spus ca de ce nu la prins sau macar trebuia sa se uite bine la el cine era ca ei nau ce sa faca si eu daca vreau nu am decat sa/i fac fratelui meu reclamatie ca an familia lui se antampla

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost agresata fizic de fata cu copii mei mici CVeronicaC CVeronicaC Stau la bloc et.9 sub mine stau cu chirie o familie de romi. Intr-o zi la ora 12 ma eram imbracata cu copii mei (de 1 an si de 6 ani)sa plec din casa in ... (vezi toată discuția)
Bună seara, anul trecut pe data 16.10.2020 un copil a iesit ... Oprea abel Oprea abel Bună seara, Anul trecut pe data 16.10.2020 un copil a iesit în fața mea cu o bicicletă dintre care a intrat el in mine era dimineața la 09:00 ,au ieșit ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala MARII MARIUS MARII MARIUS am si eu o problema,din luna decembrie eu si sotia mea si trei copii minori in varsta de 14, 6,7luni locuim cu mama mea la curte intro casa cu patru camere ... (vezi toată discuția)