avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, Anul trecut pe data 16.10.2020 un copil a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, Anul trecut pe data 16.10.2020 un copil a iesit ...

Bună seara, Anul trecut pe data 16.10.2020 un copil a iesit în fața mea cu o bicicletă dintre care a intrat el in mine era dimineața la 09:00 ,au ieșit părinți afara si au început să țipă că l-am călcat, copilul avea doi dinti sparti, l-am urat in mașină l-am transporta la cea mai apropiată unitate medicală la consultat si facut multe si multe să vadă dacă are ceva ,părinți tot nau crezut ca el a intrat in mine ,am vrut sa chem poliția, dar nu ma lăsat mia spus să-i dau suma de 2000 de lei și rămâne așa, i-am dat bani:peste 6 luni de zile ma cheamă poliția ca am o plângere, ajung la poliție și imi spune ca am fugit de la locul accidentului ma băgat la art.338 mi-ai luat permisul +declarație dintre care fără drept de circulație!
Am fost dupa 3 luni la poliție sa intreb care e treaba, mi-a spus că au dat iei clasare la dosar precum ca nau dovezi si lau trimis la istanta, imi poate spume si mie un avocat ba rog ce să întâmple am 5 luni de când stau fără permis
Ca sa va spună ceva un avocat este necesar ca respectivul avocat sa ia urma dosarului penal, sa îl.studieze și apoi sa va informeze.
Asa se procedează.

Sunt nevinovați care pot ajunge la închisoare și vinovati care sa scape de pedeapsă.
Toate acestea insa se intampla în funcție de apărare, de avocat, de sansa fiecăruia și de mai multe lucruri.

Claudiu Lascoschi
BUCUREȘTI
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
mi-a spus că au dat iei clasare la dosar precum ca nau dovezi si lau trimis la istanta,

Ce spuneti dvs aici, nu are sens. S-a dispus clasarea sau v-au trimis in judecata? In ce calitate ati fost audiat in dosar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu o bicicleta... de ras sau de plans?! GeorgianaPl GeorgianaPl Buna seara.Ma bucur ca am putut gasi acest forum,poate asa voi afla si eu niste raspunsuri de la persoane specializate.In urma cu 2 luni,am plecat intr-o ... (vezi toată discuția)
Dosar penal minor pentru vatamare corporala ion74 ion74 Buna ziua Sper să mă ajutați în cunoașterea și rezolvarea unei probleme. Este vorba despre un minor care fără intenție când se plimba cu bicicleta ... (vezi toată discuția)
Buna seara am o mica problema eu si sotul suntem in germania,pe ... Imo imo Imo imo Buna seara am o mica problema eu si sotul suntem in germania,pe sotul meu lau prins la volan cu alcool si cand a suflat in fiola a avut 1,60 in aerul expirat ... (vezi toată discuția)