avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Formalitati pentru incheierea contractului de ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Formalitati pentru incheierea contractului de colaborare

Pentru incheirea unui contract de colaborare este necesara vreo decizie emisa de UNBR?
Si daca "da" , aveti idee cand vor fi emise?
Cel mai recent răspuns: Mari Ene , Avocat 12:51, 22 Decembrie 2008
nu trebuie decizie. gasesti indrumator, semnati contractul, dupa care il inregistrati la barou. abia apoi astepti sa-ti vina decizia, dupa care depui juramantul.
eu am intrebat la barou acum 15 minute.
succes :)

aaaaaaaaaaaaa, inca ceva, daca lucrezi, trebuie sa-i aduci dovada ca nu esti in caz de incompatibilitate...adica sa le duci in copie demisia.
nu trebuie decizie. gasesti indrumator, semnati contractul, dupa care il inregistrati la barou. abia apoi astepti sa-ti vina decizia, dupa care depui juramantul.
eu am intrebat la barou acum 15 minute.
succes :)

aaaaaaaaaaaaa, inca ceva, daca lucrezi, trebuie sa-i aduci dovada ca nu esti in caz de incompatibilitate...adica sa le duci in copie demisia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca esti avocat stagiar cat timp ai la dispozitie sa iti gasesti indrumator? MikkyT MikkyT Dupa ce iei examenul la barou stiu ca trebuie sa fii validat intai de UNBR inainte sa poti incheia un contract cu un indrumator, insa nu stiu cat timp ai la ... (vezi toată discuția)
Inscrieri, documente necesare dupa intrarea in barou doru6 doru6 Am fost promovat examenul de admitere in barou sesiunea octombrie 2012 si doresc sa stiu ce trebuie sa fac de acum inainte in relatia cu Baroul si ... (vezi toată discuția)
Admis barou avocat stagiar oana_27 oana_27 Buna seara, Am fost admisa in barou..daca poate cineva sa ma ajute cu cateva informatii in ceea ce priveste pasii ce trebuie urmati...perioada pana la ... (vezi toată discuția)