avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partaj - procedura de citare, competenta teritoriala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partaj - procedura de citare, competenta teritoriala

Cum as putea introduce partajul in Romania, daca nu stiu domiciliul ex-sotiei, care locuieste in Suedia si figureaza la Registrul Populatiei pe adresa casei mele din Suedia, dar de fapt sta la surorile ei din Helsingborg ? Eu am inca domiciliul in Romania .

Cum as putea opri partajul pe casa din Suedia, introdus aici in nov. 2011, ca sa incep in Romania, unde am doar bunuri proprii, iar casa de aici e cumparata tot de mine cu fonduri proprii ?

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort george_lmg george_lmg In aprilie 2007 m-am casatorit iar in dec.2008 am plecat in Suedia si am cumparat o casa.La acea data unicul regim patrimonial cunoscut era \"comunitate de ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei- partaj george_lmg george_lmg In aprilie 2007 m-am casatorit, neintocmind la data respectiva prenuptial caci in veciul cod civil nu se prevedea asa ceva, \"Casa familiei\" fiind constituita ... (vezi toată discuția)
Partaj complicat?! ContSters271762 ContSters271762 In anul 2011 s-a pronuntat divortul, atunci nici unul dintre soti nu a cerut partaj. Sotia cu 2 copii s-a mutat din casa construita impreuna, si a lasat si ... (vezi toată discuția)