avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitarea in cazul suspendarii conditionate a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitarea in cazul suspendarii conditionate a executarii pedepsei

Cum,unde si de ce acte am nevoie pentru a-mi face reabilitarea?!
Cel mai recent răspuns: bbyRo , utilizator 19:45, 23 Iunie 2012
În funcţie de data la care a rămas definitivă condamnarea, calculaţi termenul când se împlineşte termenul de încercare. Daca s-a împlinit, mergeţi si scoateţi un certificat de cazier judiciar. ªi vedetţi ce scrie acolo , este curat sau încă nu. Dacă nu este curat, atunci trebuie să se constate în instanţă.
Însă atenţie , dacă nu s-a împlinit termenul, nu are cum să intervină reabilitarea. La fel, dacă nu vă achitaţi de obligaţiile civile, este posibilă şi revocarea suspendării, la cererea persoanei vătămate . Sunt multe aspecte incidente, însă , pentru început, vedeţi cum este cu cazierul, dar numai dacă s-a împlinit termenul.
Multumesc frumos,voi vedea cum este cu,cazierul,iar apoi voi revenii cu detalii. :)
Poate nu ati fost obligat dvs. la plata despagubirilor, ci asiguratorul de raspundere civila auto, daca a fost introdus in cauza.
Eu am fost obligat la plata despagubirilor.Nu este vorba de asigurarea auto deoarece nu a existat.Masina nu avea asigurarea auto platita.
multumesc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept penal, cazier "curat" George_m_45 George_m_45 in anul 2008 am terminat de executat o pedeapsa de 2 ani pentru o infractiune economica. dupa cat timp o sa am cazier curat, sau ce trebuie sa fac pentru ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea dupa efectuarea unei pedepse BullTerrier77 BullTerrier77 Buna ziua. Adresez aceasta intrebare la rugamintea unui vecin de bloc. Dansul a efectuat o pedeapsa cu inchisoarea in urma unui furt(nu stiu prea multe ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma sa ma reabilitez ! adonisalexandru adonisalexandru In anul 1993 am fost condamnat la 1 an si 6 luni pt. conducere in stare de ebrietate si fara permis din care am executat 9 luni. As vrea sa ma reabilitez dar ... (vezi toată discuția)