avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cum voteaza membrii BESV
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cum voteaza membrii BESV

sunt membru al unui besv,si vreau sa votez.mentionez ca sunt trecuta in lista permanenta a sectiei unde imi voi desfasura activitatea.mai trebuie sa fac radierea din lista permanenta si sa ma inscriu in lista suplimentara?cum nu am mai fost membra intr-o comisie de votare cum efectuam radierea?in dreptul persoanei,la rubrica semnatura scriem radiat si motivul,sau taiem cu o linie?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:31, 2 Iunie 2012
Daca sunteti pe lista permanenta a sectiei in care o sa fiti membru votati pur si simplu pe acea lista.
Ar fi trebuit sa va inscrie in lista suplimentara doar daca aveati domiciliul in localitatea respectiva, dar nu in aria de competenta a sectiei de votare a carei membru sunteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum votez? DragosIcleanu DragosIcleanu Sarut mana/Buna ziua.Locuiesc si sunt arondat la o sectie de votare dintr-un sector si sunt membru intr-o sectie de votare a altui sector.Cum votez in aceasta ... (vezi toată discuția)
Liste electorale permanente sil73 sil73 Intr-o sectie de votare , un membru al biroului electoral al sectiei de votare poate detine o copie de lista electorala permanenta obtinuta de la competitori ... (vezi toată discuția)
Alegeri locale 2016 markoM markoM Buna seara,as dori sa stiu cu cat timp inainte de alegerile locale din 5 iunie 2016 ar fi trebuit sa-mi fac flotant la adresa unde stau acuma , pentru a putea ... (vezi toată discuția)