avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am obtinut in instanta incuviintare executare silita a unui debitor. Executorul judecatoresc a trimis somatia debitorului si apoi adresa de proprire la trezorerie. Mi-a spus ca trebuie sa asteptam raspunsul trezoreriei 2 saptamani.
Eu nu am copii dupa aceste acte, nu trebuia ca executorul la fiecare actiune intreprinsa sa-mi dea si mie copiii? Mentionez ca singurul act semnat cu executorul a fost cererea de incuviintare a executarii silite, la intrebarea mea daca semnam un contract de executare a spus ca nu este nevoie. Este corecta aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: eugenion , utilizator 09:40, 4 Iunie 2012
sunt curios cum a ajuns trezoreria debitorul debitorului dvs?
mergeti la executor si studiati/copiati dosarul, solicitati-i chitanta pt plata onorariului/dovada contractului
Executorul nu trebuie sa va trimita copii dupa actele din dosarul de executare silita. Puteti studia insa dosarul la biroul executorului. In mod normal ar trebuii sa aveti un contract cu executorul iar pentru onorariul ce il achitati sa va taie factura sau chitanta intrucat acest onorariu se adauga la costurile executarii silite si in cele din urma va putea fi recuperat de la debitorul d-voastra. Executorul, pe langa adresa la Trezorerie poate face adrese catre toate celelalte banci comerciale, catre Primarie sau Politie daca e cazul si poate urmari toate sumele in bani ale debitorului cat si toate bunurile mobile sau imobile.
debitor este ANRP, nu am platit onorariu. Mai am o intrebare: suma de plata trebuie actualizata cu inflatia, cat este inflatia pt. perioada martie 2010-prezent?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, supliment de onorariu executor dragosbor dragosbor Buna ziua, In urma unei executari silite, am achitat toate debitele inscrise in executare, onorariu executor si cheltuielile de executare. Suma pe care o ... (vezi toată discuția)
O parere? dorinv dorinv Revin din nou cu o rugaminte catre voi. Avem o sentinta civila din data de 28 octombrie 2002,privitoare la plata unor chirii, investita de catre instanta cu ... (vezi toată discuția)
Renuntare la executarea silita tatiana28 tatiana28 Buna ziua.Am o nelamurire.Creditorul a deschis actiune de executare silita a unui imobil detinut cu debitorul.Debitorul a reusit sa il convina sa renunte la ... (vezi toată discuția)