avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita, supliment de onorariu executor
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, supliment de onorariu executor

Buna ziua,

In urma unei executari silite, am achitat toate debitele inscrise in executare, onorariu executor si cheltuielile de executare.
Suma pe care o datoram a fost indexata cu rata inflatiei pana la momentul platii efective.
Executorul mi-a comunicat ca trebuie sa achit si un supliment de onorariu in cuantum de 10% din valoarea sumei reprezentand indexarea.
Onorariu nu este stabilit la inceput? Exista supliment de onorariu?
Aceasta prevedere privind indexarea cu rata inflatiei era stipulata si in titlu executoriu emis de executor in prima faza, cand a stabilit onorariu pentru executare.
Multumesc anticipat pentru raspuns
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2016
dragosbor, utilizator
Cel mai recent răspuns: dragosbor , utilizator 15:16, 20 Ianuarie 2016
Este posbil ca de la data stabilirii intiale a onorariului indexat(la acel moment) sa fi trecut mai mult timp ceea ce ,a impus o indexare(actualizare) la zi a onorariului.
Au trecut 6 luni de la inceputul executarii silite pana in momentul platii efective.
din punctul meu de vedere s-au calculat onorarii separate, onorariu initial pentru suma urmarita si supliment de onorariu pentru suma reprezentand indexarea cu rata inflatiei.
Vorbim de un singur dosar de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita apeiron2 apeiron2 Daca sunt excuta silit si deja platesc in urma popririi pe salar de doi ani, suma pe care trebuie sa o achit este cea evidentiata de instanta , sau la aceasta ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentara - executare silita adi_2010 adi_2010 Buna ziua. Am de recuperat o anumita suma privind pensia alimentara. Am dosar de executare silita la un BEJ. Solutia data de instanta este ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes poate fi ,,cheltuiala de judecata''? Simona Maria Simona Maria Buna ziua! Sunt avocat de putin timp si am urmatoarea situatie: am stabilit un onorariu de succes cu clientul; ajung in faza de executare si executorul imi ... (vezi toată discuția)