avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate uza de disp.art 320 ind.1 c.proc.pen.in cazul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate uza de disp.art 320 ind.1 c.proc.pen.in cazul infractiunii de omor?

buna ziua va rog sa-mi spuneti daca articolul 320 ind 1 din legea 202 din 2010 se aplica si in cazul art 174-176 CP? va multumesc iulia47
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:11, 4 Iunie 2012
Da, art. 320 indice 1 se aplică şi infracţiunilor de omor. Nu se aplică infracţiunilor pedepsite cu detenţiune pe viaţă.
Ultima modificare: Duminică, 3 Iunie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
depinde foarte mult despre ce vorbim pentru ca 176 c p se pedepseste si cu detentiune pe viata.
oricum recunoasterea nu poate avea decat consecinte benefice in cadrul unui proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea art 320^1 IULIA47 IULIA47 va rog sa ma lamuriti daca se poate aplica art 320^1 cpp conform deciziei curtii constitutionale nr 1470/2011 prin cale de atac extraordinara, mai exact ... (vezi toată discuția)
Omor calificat in public adriana20 adriana20 as vrea sa stiu cand va intra in vigoare noul cod penal.ma intereseaza cum se va pedepsi omorul calificat in public.persoana in cauza este la prima abatere si ... (vezi toată discuția)
Aplicare articol 320 rodicaxxx rodicaxxx Va rog sa imi spuneti daca a fost aplicat art 320 din Legea 202/2010 unei persoane care a primit condamnare definitiva. Multumesc anticipat (vezi toată discuția)