avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Evaluare apartament scos la licitatie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Evaluare apartament scos la licitatie

Buna ziua,

Recent am castigat o licitatie pentru un apartament. Evident pentru a intra in posesia lui trebuie sa platesc suma totala. Eu m-am gandit ca pot face un credit ipotecar si problema se rezolva foarte usor. Insa nu mi-am dat seama ca apartamentul trebuie evaluat iar de catre banca si pana nu depun suma totala de bani nu pot intra in apartament.Asadar intrebarea mea este: se poate face evaluarea unui apartament fara ca evaluatorul sa intre in casa?
Nu stiu daca are importanta, dar pot aranja sa intre intr-un apartament identic ca si structura de pe acelasi etaj.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Robert_ , utilizator 09:29, 4 Iunie 2012
Evaluatorul bancii va dori sa vada apartamentul in cauza ....insa cred ca organizatorul licitatiei va poate facilita intrarea in apartament pentru a fi evaluat. Luati legatura cu acesta.
Multumesc pentru raspuns!
Am vorbit cu executorul si mi-a spus ca eu nu am dreptul sa intru in casa pana nu platesc intreaga suma. Abia atunci voi fi considerat proprietar.
Nu se poate sa se considere ca apartamentul e gol, fara nici un fel de imbunatatiri si sa imi puna o suma doar pentru zona in care se afla apartamentul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare la licitatie a unui persoane executae silit patalina patalina Buan ziua! Vreau sa particip la o licitatie, pentru achizitionarea unei teren - executare silita a unei persoane ce nu a achitat o datorie la banca si ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a cumpara o locuinta karmeni karmeni Buna ziua, mama mea a lucrat la un SMA pana in 2003. An in care societatea a fost declarata falimenta si toate bunuirile au fost luate de lichidatori. Noi ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot plati rata rodica_rdc rodica_rdc Buna dimineata.In anul 2008 am facut un credit cu ipoteca,in dolari,insa atunci lucram si stateam cu cineva care a devenit coplatitor pe acelasi contract.Intre ... (vezi toată discuția)