avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării credit ptr persoane pensionate medical
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

credit ptr persoane pensionate medical

va intreb daca se poate obtine un credit pe baza dovezilor medicale va rog sa spuneti daca trebuie girant sau alte garantii si in ce conditii se obtine?
Cel mai recent răspuns: raser , utilizator 20:15, 4 Iunie 2012
Trebuie intrebat direct la banci. Fiecare banca isi are propriile reguli. Sotia mea, pensionata medical, nu a reusit sa obtina credit de la cateva banci, pe acest motiv. Mai incercati. Succes!
va multumesc din suflet dar va mai intreb poate stiti daca depui o garantie imobiliara se acorda?este vorba ca imi trebuiesc ptr un tratament inn strainatate
Stimate Domn,
Eu sunt un amarat de pensionar. M-am lovit si eu de multe aspecte legate de lipsa de bani. Ce stiu eu acum, este ca ne "curteaza", telefonic sau prin orice mijloace, tot felul de banci pentru a ne acorda credite. S-au schimbat conditiile puse de banci pt. credite, au slabit mult cerintele. Au nevoie sa acorde credite. Ce mai stiu, este ca in situatia mea nu pot sa mai iau credite, am peste 70 de ani si nu-mi mai acorda, iar sotia are o pensie medicala de 400 de lei si ceva, si nu-i acorda nici ei. Despre garantia imobiliara, nu stiu sa va spun nimic. Poate va raspunde unul mai informat decat mine. Sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit pentru pensionari dupa decesul acestora kpax kpax Buna ziua. In cazul meu. Mama a avut un credit pt pensionari fara giranti sau ipoteca, cu asigurare in caz de deces, garantat cu contul in care i se vira ... (vezi toată discuția)
Retragere girant bettyna bettyna Buna ziua , Am si eu o intrebare: o persoana care este girant la un credit se poate retrage si cum? Multumesc (vezi toată discuția)
Vreaau sa renunt sa fiu coplatitor viojunior viojunior sint coplatitor intr un credit imobiliar si vreau sa renunt pt a imi lua casa prin Prima casa....numai ca nu reusesc sa \"ies\" din acest contract...imi poate ... (vezi toată discuția)