avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... acte furate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

acte furate

buna ziua , am si eu o intrebare ,prietenului meu care nu este roman ,este din iraq i-au fost furate actele CI inclusiv Pasaportul el fiind in vizita in bucuresti ,nu stiu ce trebuie sa fac ca el sa-si recupereze actele,un sfat daca imi puteti da si mie ,va rog din suflet, VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:45, 5 Iunie 2012
Trebuie sa mearga la ambasada Irakului din Bucuresti sa anunte si sa solicite alte acte .
Ati putea sa anuntati si politia si serviciul de evidenta a persoanelor, caz in care cineva aduce actele la aceste institutii sa stie la cine este cazata persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie cetatean iraqian smyle smyle buna ziua .am si eu o intrebare,va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri.sunt cu un baiat din iraq ,dar munceste in grecia,vreau sa stiu ce pot face pentru ... (vezi toată discuția)
Acte furate smyle smyle buna ziua.prietenul meu si-a recuperat CI dar pasaportul nu sa mai gasit,,poate sa mearga la ambasada iraq din bucuresti cu CI si sa isi faca pasaportul din ... (vezi toată discuția)
Obligatiile cetateanului strain Justitiarul71 Justitiarul71 Ce obligatii are un cetatean strain venit in vizita la prieteni sau rude pentru o perioada scurta, cu privire la anuntatea sederii sale, a domiciliului pe ... (vezi toată discuția)