avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... invitatie cetatean iraqian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

invitatie cetatean iraqian

buna ziua .am si eu o intrebare,va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri.sunt cu un baiat din iraq ,dar munceste in grecia,vreau sa stiu ce pot face pentru aducerea lui in romania,el nu are nici un fel de act,ai pot face invitatie,noi vrem sa ne casatorim,va rog sa ma ajutati,nu stiu unde sa apelez.va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:03, 28 Martie 2012
smyle a scris:

el nu are nici un fel de act

Pasaport o fi avand totusi, nu?
nu are nici pasaport,el munceste in grecia de 2 ani,nu stiu cum sa fac si ce trebuie sa fac pentru al aduce in romania,pute-ti sa-mi da-ti un sfat,ce demersuri trebuiesc facute?Va multumesc din suflet
Dvs. nu aveti ce face in situatia asta - pana nu va avea pasaport nu avem ce sa va sfatuim.

Poate ar trebui sa ia legatura cu Ambasada Irak in Grecia:
[ link extern ] /

Nu vreau sa va necajesc, insa cred ca nu realizati pe deplin ce inseamna sa fii fara niciun act de identitate intr-o tara straina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte furate smyle smyle buna ziua , am si eu o intrebare ,prietenului meu care nu este roman ,este din iraq i-au fost furate actele CI inclusiv Pasaportul el fiind in vizita in ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pentru un copil nascut in grecia ioannoula ioannoula Sunt casatorita in Grecia, si am un copil minor de 1 an jumate, caruia sotul meu nu vrea sa-i faca certificat de nastere romanesc. Am inteles ca o pot face cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ce acte imi trebuie daca vreau sa ma casatoresc civil ... Laura2211 Laura2211 Buna ziua! Ce acte imi trebuie daca vreau sa ma casatoresc civil in grecia(nu la ambasada) ,si eu nu am acte in grecia doar prietenul meu are pentru ca ... (vezi toată discuția)