avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! Ce acte imi trebuie daca vreau sa ma ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! Ce acte imi trebuie daca vreau sa ma casatoresc civil ...

Buna ziua! Ce acte imi trebuie daca vreau sa ma casatoresc civil in grecia(nu la ambasada) ,si eu nu am acte in grecia doar prietenul meu are pentru ca munceste . Si daca se poate cu pasaportul in loc de buletin?
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 14:25, 9 Septembrie 2022
Daca va casatoriti la autoritatile elene intrebati acolo ce acte va sunt necesare caci oricum acea casatorie nu este recunoscuta in Romania decat dupa ce o veti inregistra la autoritatile romane. Totodata nici in caz de divort nu puteti formula actiune in instanta in Romania. De recomandat este sa oficiati casatoria la consulatul roman pentru a nu mai fi apoi nevoita sa inregistrati casatoria in Romania, respectiv certificatul de casatorie grecesc.
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2022
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostilarea iacob_raluca iacob_raluca casatorie incheiata la ambasada Pakistanului din Grecia , inainte de transcrierea certificatului la starea civila in Romania : UNDE TREBUIE APOSTILAT ? ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un tunisian ContSters112788 ContSters112788 Buna ziua, va rog ajutati ma cu niste rapsunsuri. Vreau sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian, el fiind la studii in ucraina si neputand intra in romania, ... (vezi toată discuția)
Casatoria intre un cetatean roman si unu cetatean grec ce acte sunt necesare si care este valabilitatea acestor acte? sylvye sylvye Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti sa imi explicati ce acte sunt necesare pentru casatoria intre un cetatean roman si unul grec? Casatoria ... (vezi toată discuția)