avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... cheltuieli avansate prin banca de catre clienti
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

cheltuieli avansate prin banca de catre clienti

Buna seara.


Am un client societate comerciala din afara UE care urmeaza sa imi avanseze si cheltuielile pe care va trebui sa le fac in numele sau. Contractul s-a semnat la distanta, pe fax iar banii se vor trimite prin banca.
Ati avut situatii similre? Ati primit banii in acelasi cont? Cum ati inregistrat suma in contabilitate?

av. Costi Boncu
Cel mai recent răspuns: ContSters46797 , utilizator 15:35, 14 Ianuarie 2009
Ce fel de contabilitate in partida simpla sau in partida dubla? Este important acest amanunt.:wave:
Holly s**t!!! Trebuie sa fac si un curs de contabilitate sa fiu avocat bun? Care e diferenta intre "contabilitate in partida simpla sau in partida dubla"? Ca n-am nici o idee (ptr. mine e extraterestra limba aia:)))...:">

On topic: Pe langa fax, care e doar urgenta actelor, fa rost si de documentele originale prin curier sau posta... te scutesti de probleme... la contabilitate nu vad care ar fi diferenta datorata distantei...eu cred ca e la fel... tai chitante ptr. toti banii pe care ii primesti si ii treci si in registrul de incasari si plati....
Ultima modificare: Duminică, 28 Decembrie 2008
Attila-Arpad Dombi, Avocat
Buna seara!

Noi avocatii tinem contabilitatea conform legii, in partida simpla.

av. Costi Boncu
Cunosc un caz asemanator: solutia a fost deschiderea unui subcont special pentru acel transfer in care s-au virat banii. Subcontul a fost inchis dupa ce cazul a fost rezolvat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este cel mai utilizat program de contabilitate CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 optez ptr saga insa as dori sa stiu cu ce programe se mai lucreaza mai usoare ptr o firma care nu are gestiune, nu are un volum asa mare de facturi, ce imi ... (vezi toată discuția)
Contabilitate in partida simpla ap Apostol Maria Apostol Maria In vechiul Statut a fost prevazut ca AP Rezidenz-Cartierul german organizeaza si conduce contabilitatea in partida dubla , cu depunere de BIlant contabil la ... (vezi toată discuția)
Exista si alta optiune in afara de pfa pentru liber profesionisti? luchid luchid Buna ziua, De aproximativ 5 ani am decis sa fiu liber profesionist. Imi doresc mult sa raman la acest statut si pe viitor iar deschiderea unui PFA nu ma ... (vezi toată discuția)