avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale prelungire suspendare firma srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

prelungire suspendare firma srl

buna ziua, acum trei ani a trebuit sa fac suspendare la firma srl ,la aparitia impozitului forfetar, in feb 2013 se termina termenul de suspendare.
Va rog daca poate cineva sa-mi spuna daca se mai poate prelungi suspendarea pentru inca un an sau ce pot face s-o mai pastrez, dar fara activitate?
Va multumesc pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: sc_coron_srl , utilizator 19:15, 5 Iunie 2012
La expirarea termenului de suspendare a activitatii societatii puteti sa mai faceti o suspendare pentru trei ani.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar ? dumitru2000 dumitru2000 Am un srl cu asociat unic si este suspendat. As vrea sa lichidez firma ca nu mi-a adus nimic si sa nu mai am griji. Pe firma am o dacie cu care merg ... (vezi toată discuția)
Desfiintare srl asociat unic lichidare patrim catre as unic vs. vanzare dacie dumitru2000 dumitru2000 Am un srl cu asociat unic si este suspendat. As vrea sa lichidez firma ca nu mi-a adus nimic si sa nu mai am griji. Pe firma am o dacie cu care merg ... (vezi toată discuția)
Inregistrare / transformare persoana fizica autorizata (taxe, etc) me_suzy me_suzy salut, pt a trebuit sa-mi suspend activitatea societatii mele (din pricina impozitului forfetar evident), as vrea sa ma transforma in persoana fizica ... (vezi toată discuția)