avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recipisa de consemnare CEC
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recipisa de consemnare CEC

Buna ziua,
Recent am fost nevoit sa consemnez o suma de bani la CEC prin recipisa, pentru o persoana fizica prin executor judecatoresc deoarece persoana respectiva nu a vrut sa primeasca banii. Acum zice ca vrea sa ma dea in judecata ca nu i-am platit avansul acestei sume in timp util. A fost notificat de doua ori sa mearga la CEC sa-si ridice banii si s-a intocmit un pv prin care se considera ca sunt liberat de plata acestei sume.
Scrieti-mi va rog, aceasta recipisa in ce masura are valoare la judecatorie astfel incat sa-i respinga cererea de trimitere in judecata?
Ultima modificare: Luni, 4 Iunie 2012
DRaul, utilizator
Cel mai recent răspuns: DRaul , utilizator 22:33, 4 Iunie 2012
Daca o sa faceti dovada ca a refuzat plata, suma consemnata la CEC este liberatorie de sarcina si atunci, daca o sa va dea in judecata, mai mult ca sigur actiunea sa va fi respinsa.
Nu va faceti probleme daca stiti ca ati achitat debitul , solicitati prin intampinare respingerea actiunii, depuneti recipisa si notificarile.
Acesta este si motivul pentru care am apelat la executor judecatoresc, nu a vrut sa primeasca banii de buna voie. Pun pariu ca nici pana in ziua de astazi nu a ridicat banii, tocmai ca sa aiba motiv de judecata asa cum zice el. Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Luni, 4 Iunie 2012
DRaul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta platita prin executor 19051972 19051972 am avut un proces cu fratii mei ptr iesire din indiviziune si mi-a fost atribuit intregul imobil mie nefiind posibila lotizarea,am fost nevoit sa le fac ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judecata consemnate la cec - recipisa refuzata catinf catinf Buna ziua, Am consemnat la CEC suma reprezentand cheltuieli judecata si am trimis recipisa in original celeilalte parti. Acesta a retrimis recipisa, spunand ... (vezi toată discuția)
Executare silita popescuedi popescuedi daca este cineva care ma poate lamuri in urmatoare privinta ; in urma unei hotarari judecatoresti ramasa definitiva in luna august 2008 si care ma obliga la ... (vezi toată discuția)