Buna ziua,
Recent am fost nevoit sa consemnez o suma de bani la CEC prin recipisa, pentru o persoana fizica prin executor judecatoresc deoarece persoana respectiva nu a vrut sa primeasca banii. Acum zice ca vrea sa ma dea in judecata ca nu i-am platit avansul acestei sume in timp util. A fost notificat de doua ori sa mearga la CEC sa-si ridice banii si s-a intocmit un pv prin care se considera ca sunt liberat de plata acestei sume.
Scrieti-mi va rog, aceasta recipisa in ce masura are valoare la judecatorie astfel incat sa-i respinga cererea de trimitere in judecata?
Daca o sa faceti dovada ca a refuzat plata, suma consemnata la CEC este liberatorie de sarcina si atunci, daca o sa va dea in judecata, mai mult ca sigur actiunea sa va fi respinsa.
Acesta este si motivul pentru care am apelat la executor judecatoresc, nu a vrut sa primeasca banii de buna voie. Pun pariu ca nici pana in ziua de astazi nu a ridicat banii, tocmai ca sa aiba motiv de judecata asa cum zice el. Multumesc pentru raspuns.
Executare silita
popescuedi
daca este cineva care ma poate lamuri in urmatoare privinta ; in urma unei hotarari judecatoresti ramasa definitiva in luna august 2008 si care ma obliga la ... (vezi toată discuția)