avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract Centru Limbi Straine Gradinita stat/privata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract Centru Limbi Straine Gradinita stat/privata

Buna ziua!
Ce conditii trebuie sa indeplineasca un Centru de Limbi Straine si activitati recreative (SRL cu caen in domeniu autorizate) pentru a putea incheia un contract de presatare servici iunei gradinite fie ea particulara sau de stat? Ma refer la acele cursuri optionale care se organizeaza in gradinite: limba starina, dans, sport, etc

Alte discuții în legătură

Autorizare pfa pt activitati in domeniul invatamintului?! irinap06 irinap06 Vreau sa desfasor o activitate in domeniul invatamintului privat, mai precis sa predau limbi straine la adulti. Atat codul vechi, cit si cel nou prevad astfel ... (vezi toată discuția)
Pot preda o limbă străină pe care o cunosc la nivel avansat însă fără a avea un atestat lingvistic? Lori_ana Lori_ana Doresc să organizez cursuri de predare a limbilor străine franceză, engleză și suedeză. Am terminat Facultatea de Litere, specializarea ... (vezi toată discuția)
Doua intrebari, va rog danielg danielg Buna ziua, Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Urmeaza sa incep activitatea pe un SRL infiintat acum 4 ani (am depus declaratii de ... (vezi toată discuția)