avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... constructie pe hotar
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

constructie pe hotar

buna ziua,am un vecin care are constructia(casa) pe mejda(hotar) cu noi,este posibil ca el sa isi mansardeze casa,sau sa faca inca un etaj cu mansarda iar streasina sa fie la noi in curte??inca o intrebare,la ce distanta legala se poate face o constructie noua fata de axul drumului,dk drumul este secundar(ulita)?multumesc
Cel mai recent răspuns: TwisterTG , utilizator 01:48, 5 Iunie 2012

O intrebare on-topic. Vecinul de langa si-a facut un garaj pe hotar iar acoperisul si streasina lui vin la mine in curte. Burlanul se scurge la mine in curte. Ce pot sa fac? Mie nu imi convine ca defiecare data cand ploua sa mi se faca balta in curte langa garajul lui...
Ultima modificare: Marți, 5 Iunie 2012
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitate procesuala activa francesca1985 francesca1985 Buna ziua. As vrea sa va prezint o situatie si as dori sa imi spuneti daca reclamantul are calitate procesuala activa In anul 2006 am construit un garaj insa ... (vezi toată discuția)
Acoperisul vecinului depaseste linia de hotar mishu1981 mishu1981 Buna ziua, Am si eu o intrebare vis a vis de picatura streasinii.Am observar ca peste tot se mentioneaza:[i]Tot proprietarul este dator a-si face streasina ... (vezi toată discuția)
Juridic ContSters439550 ContSters439550 Buna seara! Locuiesc la et 1, apartamentul este tip vagon, vecinul de la parter si-a costruit un balcon cit lungimea apartamentului ( 10 ml). Vecinul de la ... (vezi toată discuția)