avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... juridic
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

juridic

Buna seara!
Locuiesc la et 1, apartamentul este tip vagon, vecinul de la parter si-a costruit un balcon cit lungimea apartamentului ( 10 ml). Vecinul de la ultimul etaj ( IV) si-a facut acoperisul tip mansarda, dar nu si-a pus uluce de colectarea apei si burlan de scurgere. Toata apa de pe mansarda lui curge pe balconul de la parter. Cind ploua am parte si de apa in casa, ca la noi in dobrogea bate vintul mai tot timpul si zgomot foarte mare cind apa ajunge pe acoperisul de la parter. Peretii exteriori ai apartamentului sunt mereu uzi. m-am adresat asociatiei de proprietari si de un an de zile nu au luat masuri. Cei de la asociatie de propr. spun ca nu li se da acceptul in mansarda ca sa puna ulucele. La cine ma pot adresa ca sa rezolv problema? Mansarda este construita fara acordul asociatie si nu are autorizatie.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 13:28, 9 Septembrie 2017
Directia disciplina in constructii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Turturi bloc cris2279 cris2279 Buna ziua, De curand ne-am mutat intr-un apartament cumparat prin credit, deci evaluat: se afla la etajul patru intr-un bloc cu 4 nivele. La acelasi bloc la ... (vezi toată discuția)
Vecin cu constructie zgomotoasa catalina_mmc catalina_mmc Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Parintii mei locuiesc la bloc la etajul 1. Blocul are 6 etaje. Cel de la etajul 6 imediat dupa revolutie in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuim la o casa tip duplex (construit in urma cu ... Ioanagav Ioanagav Buna ziua! Locuim la o casa tip duplex( construit in urma cu 100 ani) aceasta fiind initial pe parter si in 2 ape, vecinii intre timp au facut modificari la ... (vezi toată discuția)