avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit pe venit

Buna,
asi dori sa ma lamureasca cineva in urmatoarea problema:
daca eu primesc aproape lunar bani din alta tara , pe numele meu prin sistemul de Western union dar care nu sunt ai mei si cu care trebuie sa achit acelei persoane o rata la banca , eu o sa apar la finante cu venituri nedeclarate ? trebuie sa depun cumva decl;aratie de venit??????trebuie sa platesc cumva impozit?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 12:55, 5 Iunie 2012
Se declara si se impoziteaza veniturile obtinute in afara salariilor(cu retinere la sursa) Daca din plata ratei persoanei de care vorbiti nu realizati un venit nu aveti obligatia declaratiei sau a impozitului pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaziune fiscala pe motive ciudate!!! cipri2014 cipri2014 s-a dispus urmarirea penala ... retinandu-se in sarcina acestuia ca in perioada x-y a obtinut din efectuarea unor tranzactii cu cetateni chinezi venituri in ... (vezi toată discuția)
Conventie civila de prestari servicii CARAGHIAUR CARAGHIAUR Doresc sa angajez pe o perioada de doua saptamani o persoana cu contract civil de prestari servicii. Rugamintea mea este sa ma lamuriti unde se inregisteaza ... (vezi toată discuția)
Impozitare venit online RinatisDinoro RinatisDinoro Salutare, ma numesc Robert si imi generez profitul din activitati online. O parte din banii pe care ii fac vin prin AdSense iar restul de la cei pt care ... (vezi toată discuția)