avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata intretinere

Buna ziua .Am o problema:am o restanta la intretinere iar administratorul nu imi incaseaza luna curenta ci imi taie chitanta pentru restanta,nu inteleg scopul ca in mod normal luna curenta ramane iar restanta
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 21:39, 5 Iunie 2012
Administratorul procedeaza corect si in binele dv.
Se incaseaza datoriile cele mai vechi, astfel incat sa nu creasca penalizarile.
In mod normal aveti interesul sa stingeti restanta cea mai veche, intrucat aceasta genereaza cele mai mari penalizari restante si deci este mai oneroasa pt dvs.
Ideea era ca platind luna in curs si rand o suma fixa restanta se poate urmarii mai usor.Pe bloc avem niste antene de telefonie ,din chirie s-au pus apometre dr apartmentul meu nu a beneficiat de acest serviciu este corect?Daca nu ce pot face?
In mod normal apometrele si le pune fiecare. Daca la dumneavoastra s-au pus din banii luati drept chirie pentru antene conform legii trebuiau sa puna apometre la toti.

Legea 230/2007
ART. 13
Veniturile obţinute din exploatarea proprietăţii comune aparţin asociaţiei de proprietari. Aceste venituri alimentează fondurile speciale ale asociaţiei de proprietari pentru reparaţii şi investiţii cu privire la proprietatea comună şi nu se plătesc proprietarilor. Lista acestor venituri, precum şi cheltuielile aferente lor sunt prezentate semestrial într-un raport afişat la avizierul asociaţiei de proprietari.

Discutati cu presedintele Asociatiei si cereti sa vedeti ce s-a facut cu banii de chirie.
Este posibil sa nu se fi pus apometre din acesti bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. locuiesc la bloc si , pe terasa acesuia avem instalata ... RODICA HANES RODICA HANES Buna ziua. Locuiesc la bloc si , pe terasa acesuia avem instalata o antena a unei firme celebre de telefonie.. Acestia platesc chirie asociatiei o suma de ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari Daniela16 Daniela16 Buna seara . Am urmatoarea intrebare: Asociatia de proprietari este formata din 2 scari. Una din scari are un spatiu inchiriat. Banii obtinuti sunt folositi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! o asociatie de proprietari care este constituita din ... marikka marikka Antena de telefonie mobila O Asociatie de Proprietari care este constituita din doua scari de bloc ,una cu 9 apartamente iar cealalta cu 6 apartamente a ... (vezi toată discuția)